Langenberg Fin Consult | Utrecht | Leidsche Rijn

Praktische oplossingen

Advies én uitvoering

Heldere analyses

Financiële rapportage

Langenberg Fin Consult | Utrecht | Leidsche Rijn

Persoonlijke ondersteuning

Managementinformatie

Kasstroombeheer

Verandermanagement

Langenberg Fin Consult | Utrecht | Leidsche Rijn

Helder bedrijfsadvies

Verbetering bedrijfsprocessen

Van groei tot kostenbeheersing

Fusies en reorganisaties

Bedrijfsadvies & ondersteuning

Langenberg Fin Consult adviseert en ondersteunt bij vraagstukken, die bepalend zijn voor de koers en ontwikkeling van uw bedrijf: van groei tot kostenbeheersing, van innovatie tot portfoliokeuze, van samenwerking tot splitsing. Onze dienstverlening is afhankelijk van uw vraag.

Langenberg Fin Consult | Utrecht | Leidsche Rijn

Meten is Weten

Heeft u behoefte aan goede managementinformatie zodat u de juiste beslissingen kunt nemen? Zoekt u iemand die de cijfers voor u kan analyseren? Wilt u weten wat uw financiële mogelijkheden zijn? Is het tijd om de inrichting van uw financiële administratie te verbeteren? Zoekt u iemand die de waarde van de aandelen kan bepalen?

 

Meten is weten en daarmee kunnen wij u helpen. Veel bedrijven meten niet en weten dus ook niet waar ze staan t.o.v. hun doelstellingen en op welke punten er verbeteringen mogelijk zijn. Inzicht in uw cijfers is een voorwaarde voor verbeteringen en groei: een goede kostenmeting en -allocatie zijn bijvoorbeeld belangrijk bij het maken van afgewogen beslissingen voor de lange termijn.

Stilstand is Achteruitgang

Overweegt u om veranderingen door te voeren of te reorganiseren? Denkt u dat uw bedrijfsprocessen verbeterd kunnen worden? Wilt u uw werkkapitaal optimaliseren?

 

Stilstand is achteruitgang. Ook uw bedrijf moet blijven bewegen, vernieuwen en tijdig reageren op wisselende (markt)omstandigheden. Het doel van verandering is altijd het verbeteren van prestaties en resultaat. Wij kunnen u daarin adviseren.

Raad en Daad

Wij geven niet alleen advies, maar helpen u ook bij het doorvoeren van de veranderingen en verbeteringen. Bovendien ondersteunen wij u bij het leggen van contacten met instanties, het voeren van onderhandelingen en besprekingen. Indien nodig kunnen wij een beroep doen op en samenwerken met andere specialisten, zoals accountants, fiscalisten en advocaten.

Prijs is wat je betaalt. Waarde is wat je krijgt.

– Warren Buffet

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.